İspanya gol kralının değerini bir tek Trabzonspor anlamış

26 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Dovbyk'in değerini anlayan tek Türk kulübünün Trabzonspor olduğu ortaya çıktı.

İspanya gol kralının değerini bir tek Trabzonspor anlamış

26 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Dovbyk, Girona formasıyla La Liga'da bu sezon sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 36 maçta attığı 20 gol ve yaptığı 7 asist ile La Liga'nın gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.

SÜPER LİG'İN KAPISINDAN DÖNMÜŞ

Ancak bu başarılı oyuncunun geçmişte neredeyse Süper Lig'e adım atma aşamasına geldiği ortaya çıktı. Dovbyk'in Türkiye'deki temsilcisi Doğan Ercan'ın açıklamalarına göre, Dovbyk Süper Lig takımlarına önerildi ve İstanbul'a geldiği zaman ilk olarak Sivasspor ile görüşmeler yapıldı. Ancak Sivasspor ve sonrasında Galatasaray ile Fenerbahçe, Dovbyk'i kadrolarına katmaktan son anda vazgeçti.

TRABZONSPOR DEĞERİNİ ANLAYAN TEK KULÜP

Ercan'ın açıklamalarına göre Trabzonspor ise Dovbyk'in değerini anlayarak teklifte bulundu. Fakat Dnipro'da gösterdiği performansla dikkat çeken Dovbyk için fiyatı 1.5 milyon Euro'dan 6 milyon Euro'ya kadar yükseldi. Bu fiyat artışı, Trabzonspor'un transferi gerçekleştirememesine neden oldu.

NAPOLİ'DEN TEKLİF ALDI

Dovbyk şimdi İspanya'da parlıyor ve geleceği çok parlak görünüyor. Menajeriyle yapılan son görüşmelere göre, büyük kulüplerden biri olan Napoli'den iyi bir teklif aldığı ve büyük bir transfer ücretiyle takım değiştireceği belirtiliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler